شیشه های سکوریت به اسم های شیشه میرال, شیشه ایمن نیز شناخته می شود.

توان فیزیکی و حرارتی این نوع شیشه تا ۴ برابر بیشتر از شیشه های عادی است. نوع شکست این شیشه متفاوت است و پس از شکستن به تکه های ریز تبدیل می شود که فاقد لبه های تیزه می باشد.

این شیشه کارکرد فراوانی دارد که می توان به شیشه ماشین, آشپزخانه, نمای ساختمان, در و پنجره, موبایل و.. اشاره کرد.

چگونگی تولید شیشه نشکن

شیشه ایمن یا سکوریت بعنوان مهمترین دسته از انواع شیشه های ایمنی در دنیا شناخنه شده است، تاریخچه تولید  شیشه نشکن در دنیا به سال ۱۹۲۹ میلادی بر میگردد و از آن زمان تا حالا پیشرفت قابل ملاحظه ای در تولید این نوع شیشه ها انجام شده است است.

در ایران نیز عمر تولید شیشه سکوریت (نشکن) به بیش از ۴۵سال گذشته باز میگردد، اولین کارخانه تولید شیشه نشکن با نام شیشه میرال فعالیت خود را در تهران آغاز کرد و تا سالها بعنوان تنها کارخانه تولیدکننده شیشه سکوریت (نشکن) در کشور مشغول به کار بود، از این رو در زبان عامیانه، این شیشه ها به نام شیشه میرال نیز شناخته شده اند.

با گذشت زمان و با توجه به افزایش استفاده از این شیشه، تمایل به راه اندازی کارخانه های تولیدی این محصول در کشور زیاد شده است .تجهیزات و ماشین آلات تولید سکوریت (نشکن) در ابتدا کاملاً وارداتی بوده و تنها چند کشور مطرح دنیا به صورت انحصاری تولید کننده و عرضه کننده آن محسوب می شدند.در سال ۱۳۶۲ صنایع شیشه ای بعنوان اولین تولید کننده ماشین آلات کارخانه های سکوریت در کشور پا به عرصه تولید این ماشین آلات نهاد و موفقیت های بسیاری در این زمینه بدست آورد که از آن جمله می توان به راه اندازی بیش از۱۵خط تولید در سراسر کشور اشاره نمود.

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × سه =